Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Buurtbericht 24 april 2023

Feest in de wijk

workshop mozaïeken & kleedjes/hobbymarkt
zaterdag 13 mei van 13.00-16.00 uur
gebouw Rinnebeek (Sint Laurensweg 15) en
het naastgelegen grasveld

Workshop mozaïeken

Doe je mee? Het is een prachtige kans om wijkbewoners te ontmoeten én samen iets leuks te doen voor de buurt en jezelf. Kom een uurtje langs of de hele middag: alles is goed. Ook bij regen gaat het door, dan zitten we binnen.

Kleedjes/Hobbymarkt

Spullen te veel, kasten te weinig? Gave hobby met dingen die je wilt laten zien en verkopen? Dit is je kans! Verkoop je 2e hands spulletjes of hobby creaties op onze gezellige markt. Schrijf je in, neem zelf een kleedje/tafel o.i.d. mee en vertel iedereen dat ze ook moeten komen! De kleedjesmarkt gaat niet door bij regen.

Aanmelden: stuur vóór 1 mei een mail aan:
info@noordoostdebilt.nl met naam, adres en telefoonnummer. Vermeld ook of je mee wilt doen aan de markt of aan de workshop.

Klik hier om het buurtbericht te openen

 
 
 
 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren