Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Vereniging

Over de wijkvereniging

Het begon vanuit de gedachte dat de meeste mensen die ergens wonen graag willen dat het daar fijn is en dat dit ook zo blijft.  Dat is niet altijd vanzelfsprekend, het kost soms moeite om dat te realiseren.

Wijkvereniging Noord-Oost De Bilt is opgericht voor en door mensen die graag willen dat dit een wijk blijft – of wordt – waar ze zich thuis voelen. Daar is in bepaalde gevallen actie voor nodig. En dat werkt het beste in georganiseerd verband. Met andere woorden: om door de gemeente De Bilt en bedrijven gezien te worden als een serieuze gesprekspartner met zeggingskracht en invloed, werkt een wijkvereniging vaak beter dan individueel in actie komen. Wij vertegenwoordigen namelijk een grote achterban en het brede belang. Wil je zelf individueel iets bereiken bij de gemeente, dan vertegenwoordig je uitsluitend jezelf. Daar is overigens niks mis mee. Maar soms is het veel handiger om samen met buurtgenoten op te trekken. Wat trouwens ook nog eens leuk en gezellig is. Het leven wordt er een stuk aangenamer door.

 
 
 
 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren