Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Bomenroute

Bomenroute

Het is razend gezond: beetje wandelen door het park, spelen in het groen of lekker zitten in de schaduw van een boom. Groen is een eerste levensbehoefte. Wetenschappelijk bewezen. Ook dat veel groen in een wijk de stress vermindert, uitnodigt tot bewegen, leuke gesprekken oplevert tussen buurtgenoten en positief bijdraagt aan de biodiversiteit. Insecten houden van gevarieerd groen en bloemen en gewassen die ze kunnen bestuiven, vogels en vleermuizen zijn weer dol op insecten.

Roel de Weger maakte een bomenroute. Waarmee het dagelijkse ommetje met of zonder hond ineens een spannende ontdekkingstocht wordt. Vooral in combinatie met een tocht langs allerlei onverwacht opdoemende tuintjes vol uitbundig bloeiende bloemen.

Bekijk bomenroute

 
 
 
 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren