Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Buurtbericht 30 maart 2022

Zinderende zomerdagen

Onder het motto ‘Dichter bij de Natuur’, organiseert Wijkvereniging Noord-Oost De Bilt de komende maanden verschillende activiteiten voor en met wijkbewoners. De natuur is de rode draad én verbindende
schakel.

De eerste bijzondere activiteit is het gedichtenpad, met de lievelingsgedichten van wijkbewoners. Ca. 20 gedichten komen op duurzame borden langs allerlei verrassende plekken in de wijk. Alle wijkbewoners kunnen meedoen. Ook mensen met een andere moedertaal kunnen een gedicht inleveren. Daltonschool De Rietakker organiseert een gedichtenwedstrijd, de drie leukste kindergedichten krijgen een plekje op het gedichtenpad. Op deze manier wil de wijkvereniging een gedichtenpad creëren voor iedereen. Stichting Mens en zijn Natuur ondersteunt het project financieel.

Klik hier om het buurtbericht te openen

 
 
 
 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren