Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Poëzieroute van en voor wijkbewoners

Poëzieroute van en voor wijkbewoners

Op allerlei verrassende plekken in de wijk vind je gedichten. Dit gedichtenpad is gemaakt door en voor wijkbewoners. Ook is bij ieder gedicht een beschrijving gemaakt van wetenswaardigheden over het gedicht en de plek waar het staat. Met filmpjes, muziek en leuke verwijzingen naar natuurwebsites. Je kunt deze beschrijving hier downloaden. Er is ook een kort en heel leuk filmpje gemaakt door Nelly van der Geest voor Regio TV De Bilt. Klik hier als dat wilt zien: https://www.youtube.com/watch?v=d6ELA4kxr4E

Ook als je slecht ter been bent kun je toch langs alle gedichten. De vrijwilligers van fietsriksja De Bilt gaan dan graag met je op pad. Stuur een mailtje naar info@riksjadebilt.nl.

 

Klik hier voor bijzonderheden gedichtenpad

Puzzel gedichtenroute Noord-Oost De Bilt

Klik hier voor kinderen

Klik hier voor volwassenen

 

 
 
 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren